Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


körlevél szemlélet

2008.05.18

Bevezetőnek csak annyit:

AKINEK NEM INGE...

/mindenkitől bocs aki nem küldött körlevelet/

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik

megörvendeztettek a számtalan körlevéllel és a 'küldd tovább' típusú e-mailekkel. Sokat változtattatok az életemen! * Azóta nem iszom Colát, amióta megtudtam, hogy az wc tisztításra is alkalmas.


* Azóta nem járok többé moziba, nehogy véletlenül beleüljek egy AIDS-el fertőzött tűbe.


* Azóta nem használok izzadásgátlót, mert rákot okoz.


* Azóta nem parkolok többé zárt parkolóban, nehogy elraboljanak.


* Az összes megtakarított pénzem Amy Bruce-nak ajándékoztam, annak a szegény gyermeknek, aki már legalább a 70. szervének átültetésére vár, és aki nem öregszik, hiszen 1995 óta egyfolytában 7 éves!


* Lelkesen feliratkoztam amellé a 30milló ember mellé, akik a mozambiki törpemókus megmentésén fáradoznak, de sajnos még nem kaptam meg a beigért Nokia csodatelefonomat, ahogy a Disneylandbe szóló ingyenbelépőket sem!


* Hála nektek, már én is tudom hogy kell megfelelő partnert találni. * Hála nektek, hogy immáron 700-adszor is megtudhattam, hogy a myvip azonnali hatállyal törli az összes mailemet, és az iwiw is megszünteti a tagságomat, de ez azóta sem történt meg.


* Várakozásaim ellenére nem osztotta meg velem Bill Gates a vagyonát !


* Sosem történt velem csodálatos dolog 8 másodpercen belül, amikor azonnal 150-200 példányban továbbküldtem Buddha, Mohamed vagy a Dalai Láma életbölcsességekkel átitatott gondolatait!


* Viszont megúsztam mind az 5000 szerencsétlenséget, ami kellett volna hogy érjen, és még mindíg élek, holott minimum 100-szor kellett volna már meghalnom! Szóval menjetek Ti a bús p........ba a körlevelekkel együtt!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 161046
Hónap: 2055
Nap: 60